WORD EEN MAGNEET.

Hall of Flame ontwikkelt concepten die bedrijven en organisaties positioneren als aantrekkelijke werkgever. In de meest uiteenlopende branches.  Zorg. Ict. Techniek. Bouw. Overheid. Financiële dienstverlening. Noem maar op. Vervolgens werken we die concepten uit tot communicatieuitingen. Of tot complete arbeidsmarktcommunicatiecampagnes.
Want onderscheidende en resultaatgerichte arbeidsmarktcommunicatie is steeds vaker hard nodig. Veel bedrijven en organisaties hebben vandaag de dag doorlopend te kampen met een schrijnend tekort aan goed gekwalificeerde medewerkers. Met consequenties waar je niet te lang over na wilt denken. Doelstellingen die niet kunnen worden waargemaakt. Omzetverlies. Krimp.
Een verrassende, spraakmakende actie om snel nieuwe mensen binnen te halen, is dan al heel snel een must. Maar soms een ronduit slecht idee. Tip: begin bij het begin. Bij employer branding. En ja, dus ook weer bij je why. Want waarom is het zo leuk om bij jouw bedrijf te werken? Waarom is jouw bedrijf of organisatie een aantrekkelijke werkgever? En waarom ben jij voor de ideale kandidaat meer de moeite waard dan vergelijkbare partijen?
Onderscheidende employer branding en arbeidsmarktcommunicatie zorgen ervoor dat je organisatie gaat bloeien omdat het meteen doorwerkt naar je belangrijkste ambassadeurs; je huidige medewerkers. En niet in de laatste plaats natuurlijk positief bevestigend naar alle stakeholders van het bedrijf. Je bedrijf wordt een magneet.