LAAT TOEKOMSTIGE SOLLICITANTEN VOELEN HOE HET IS OM BIJ JOU TE WERKEN. WORD EEN MAGNEET.

Hall of Flame zorgt ervoor dat je jezelf als aantrekkelijke werkgever laat zien. Toekomstige sollicitanten moeten het gevoel krijgen waarom het zo fijn is om bij jouw bedrijf te werken. Dat doen we voor bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende branches.  Zorg. Ict. Techniek. Bouw. Overheid. Financiële dienstverlening. Noem maar op. Om dat te realiseren ontwikkelen we een concept en dat werken we vervolgens uit tot communicatieuitingen. Vacatureteksten bijvoorbeeld, wervingsfilms of een werkenbij-site.
Maar voordat we daar een goed begin mee kunnen maken, willen we gezamenlijk het antwoord vinden op de allerbelangrijkste vraag: waarom moeten potentiële nieuwe medewerkers nu juist bij jouw bedrijf zijn? En: waarom ben jij voor de ideale kandidaat meer de moeite waard dan vergelijkbare partijen?
Onderscheidende employer branding en arbeidsmarktcommunicatie zorgen ervoor dat je organisatie gaat bloeien. Niet alleen omdat je een betere conversie krijgt van je vacatureteksten of omdat je sollicitanten aantrekt die goed bij je passen, maar ook omdat het meteen doorwerkt naar je belangrijkste ambassadeurs: je huidige medewerkers.
Het werkt trouwens, niet in de laatste plaats, natuurlijk ook positief bevestigend naar alle stakeholders van het bedrijf. Je bedrijf wordt een magneet.

Vrijblijvend: een analyse van je arbeidsmarktcommunicatie-uitingen.