Laat arbeidsmarktcommunicatie voor je werken. Word een magneet.

Hall of Flame zorgt ervoor dat je gezien wordt als aantrekkelijke werkgever. We laten toekomstige sollicitanten ervaren waarom het geweldig is om bij jouw bedrijf te werken. Dat doen we voor bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende branches.  Zorg. Ict. Techniek. Bouw. Overheid. Financiële dienstverlening. Noem maar op. Eerst schrijven we een strategie die erop gericht is om je doelstellingen zo efficiënt mogelijk te realiseren. Daarna ontwikkelen we een concept dat in alle opzichten klopt met je Why. En vervolgens werken we dat uit tot aansprekende communicatieuitingen. Vacatureteksten bijvoorbeeld, wervingsfilms of een werkenbij-site.

Natuurlijk is er ook een “maar”. Want een succesvolle strategie en een onderscheidend concept vragen om een diepe duik in de essentie van je organisatie en om een helder antwoord op de one million dollar-vraag: waarom moeten potentiële nieuwe medewerkers nu juist bij jouw bedrijf zijn? En: waarom is jouw bedrijf voor de ideale kandidaat meer de moeite waard dan vergelijkbare partijen?

Maar dan héb je ook wat. Onderscheidende employer branding en arbeidsmarktcommunicatie die ervoor zorgen dat je organisatie gaat bloeien. Niet alleen omdat je een betere conversie krijgt van je vacatureteksten of omdat je sollicitanten aantrekt die goed bij je passen, maar ook omdat het meteen doorwerkt naar je belangrijkste ambassadeurs: je huidige medewerkers. En het werkt natuurlijk, niet in de laatste plaats, ook positief bevestigend naar alle stakeholders. Je bedrijf wordt een magneet.