06 - 43 18 94 59 info@hallofflame.nl

Vacatureteksten. Een persoonlijke ode aan nieuwe medewerkers.

Vacatureteksten zijn al 100 jaar hetzelfde. De vele oproepen voor nieuwe medewerkers op de verschillende vacatureplatforms zijn nog steeds niet meer dan een opsomming van eisen, verwachtingen, “wat wij bieden” en sollicitatie-informatie. Je zou iets anders verwachten in een tijd waarin elke gekwalificeerde medewerker 10 nieuwe uitdagingen heeft om uit te kiezen.

Hall of Flame gelooft dat elke vacaturetekst een persoonlijke ode aan een nieuwe medewerker moet zijn. Een warm welkom. Een blijk van menselijke interesse en van oprecht respect. Een verademing voor de juiste persoon. En dus een feest om te lezen. Omdat de juiste persoon zich daarin erkend en gezien voelt. En het gevoel krijgt serieus genomen te worden.

Zo’n persoonlijke ode is altijd gebaseerd op het unieke verhaal van het bedrijf of de organisatie. En in veel gevallen het begin van een prachtige arbeidsrelatie.


Naar aanleiding van de manier waarop we bij Hall of Flame vacatureteksten schrijven krijgen we vaak mooie reacties van opdrachtgevers en boeken we aantoonbare resultaten. Een veelgehoorde reactie: “de nieuwe medewerker kreeg het gevoel dat deze tekst speciaal voor hem of haar was geschreven.” Weten hoe dat werkt? Bel Martin Hof op (06) 43 189 459

Hall of Flame
Jo Spierlaan 1

7207 CW Zutphen
06 – 43 189 459
info@hallofflame.nl

Algemene voorwaarden
Lees hier de algemene voorwaarden van HOF
KvK 64392414
BTW NL001323513B56