HALL OF FLAME IS ZO GROOT OF KLEIN ALS NODIG. MAAR ALTIJD MET ÁLLE AANDACHT.

Ik ben Martin Hof. Partner strategie | creatie en inmiddels ruim 15 jaar gespecialiseerd in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. In het begin van mijn carrière heb ik als copywriter en conceptmaker op verschillende reclamebureaus gewerkt en het bedenken van concepten en schrijven is nog steeds het uitgangspunt van mijn werk.
De why van je bedrijf heeft daarin een belangrijke plek. Die zorgt er namelijk voor dat potentiële medewerkers zich tot je bedrijf aangetrokken voelen. Dat ze zich met jouw bedrijf willen verbinden. En de why van jouw bedrijf is anders dan die van vergelijkbare bedrijven. Want bedrijven zíjn nu eenmaal verschillend; geen enkel bedrijf is hetzelfde.
Vervolgens vertaal ik de why van je bedrijf of organisatie naar verschillende communicatie-uitingen: een aansprekende company story of manifesto, onderscheidende vacatureteksten, een heldere wervingsboodschap of de content voor je werkenbij-site.
En natuurlijk: je mag daarbij rekenen op fullservice-ondersteuning. Ik werk op een vaste basis samen met een dedicated team van verschillende professionals; voor art, dtp, filmproductie, styling, projectmanagement en technische realisatie. Hall of Flame is dus precies zo groot of zo klein als nodig voor jouw opdracht of project. Maar altijd met alle aandacht voor het resultaat dat je voor ogen hebt.

Vrijblijvend: een analyse van je arbeidsmarktcommunicatie-uitingen.