Soms heb je alleen een copywriter of communicatiestrateeg nodig.
Soms een compleet creatief team.

Ik ben Martin Hof. Creative director | copywriter en inmiddels ruim 15 jaar gespecialiseerd in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. In het begin van mijn carrière heb ik als copywriter en conceptmaker op verschillende reclamebureaus gewerkt en het bedenken van concepten en schrijven is nog steeds het uitgangspunt van mijn werk.

De why van je bedrijf heeft daarin een belangrijke plek. En de why van jouw bedrijf is anders dan die van vergelijkbare bedrijven. Want bedrijven zíjn nu eenmaal verschillend; geen enkel bedrijf is hetzelfde. Vanuit je why ontstaat een creatief concept. Met als doel: verschillende communicatie-uitingen: een aansprekende company story of manifesto, onderscheidende vacatureteksten, social media postings of een werkenbij-site.

En natuurlijk: je mag rekenen op fullservice-ondersteuning. Ik werk al vele jaren samen met een dedicated team van verschillende professionals; voor art, dtp, filmproductie, styling, projectmanagement en technische realisatie. Hall of Flame is dus zo groot als nodig. Flexibel en snel inzetbaar. 

Klik hier voor een scan van je verhaal.

Hall of Flame